Cashback & Shopping Points

 • 3% + 3,5 Standard по 6500 MKD Купување
 • 5% + 25 Достава по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  Сабота 09:00 - 17:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
  Тел.: +389 34 320 011
  www.trejd.com.mk
 • Интернет / Социјални медиуми
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36300427
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис


Комплетен асортиман на канцелариска опрема, канцелариски потрошен материјал, училишен прибор и литература.

Oвластен дилер на ФАБРИАНО, ВАРТА, ШТЕДЛЕР, ТОЗ и на Чешкиот бр. 1 бренд за канцелариски столови АНТАРЕС. Овластени дилери и на регионалниот бр. 1 бренд за производство на АДИНГ, ТЕРМО И ФИСКАЛНИ РОЛНИ СИВ (Охрид).
Најдобар избор на канцелариски раководни, работни и посетителски столици, канцелариски бироа, плакари и закачалки.

-бесплатна монтажа
-бесплатна достава по целата територија на Р. Македонија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Trejd Konsalting?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.