Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 Standard
  • 5% + 25 Достава
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Комплетен асортиман на канцелариска опрема, канцелариски потрошен материјал, училишен прибор и литература.

Oвластен дилер на ФАБРИАНО, ВАРТА, ШТЕДЛЕР, ТОЗ и на Чешкиот бр. 1 бренд за канцелариски столови АНТАРЕС. Овластени дилери и на регионалниот бр. 1 бренд за производство на АДИНГ, ТЕРМО И ФИСКАЛНИ РОЛНИ СИВ (Охрид).
Најдобар избор на канцелариски раководни, работни и посетителски столици, канцелариски бироа, плакари и закачалки.

-бесплатна монтажа
-бесплатна достава по целата територија на Р. Македонија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Trejd Konsalting?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.