Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Нудиме материјали за надворешен водовод, канализација, третман на води, филтрација, дезинфекција.

We offer plumbing materials, sewer installations, water treatments, filtration, disinfection.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CMC Group?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.