Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Опис

Нудиме материјали за надворешен водовод, канализација, третман на води, филтрација, дезинфекција.

We offer plumbing materials, sewer installations, water treatments, filtration, disinfection.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CMC Group?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.