Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 15% На вашата набавка

Опис

Ве молиме покажете го кодот на касата за да може продавачот да го скенира!

Интернационален бренд за облека, создаден во 1949 година, од страна на Бернард Гант, во New Haven, Connecticut.  Во своите почетоци GANT беше препознатлив како најдобар бренд за кошули. Денес бредот во својата понуда нуди целосен асотриман за мажи и жени. Во Скопје, се наоѓа во Рамстор Мол, Скопје Сити Мол и ГТЦ.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.