Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме покажете го кодот на касата за да може продавачот да го скенира!

Интернационален бренд за облека, создаден во 1949 година, од страна на Бернард Гант, во New Haven, Connecticut.  Во своите почетоци GANT беше препознатлив како најдобар бренд за кошули. Денес бредот во својата понуда нуди целосен асотриман за мажи и жени. Во Скопје, се наоѓа во Рамстор Мол, Скопје Сити Мол и ГТЦ.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.