Atlas Korporejshn

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Услови

myWorld предностите важат исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА АТЛАС КОРПОРЕЈШН, односно не важат за оние аранжмани каде се јавува како посредник на други туроператори како и за аранжманите кои се веќе на акција и авио карти. Ви благодариме за разбирањето.

Опис

Вашата идеја за патување ја претвораме во реално незаборавно патување.

Ние сме овластени агенти за продажба на авио билети на: МАТ, ADRIA AIRWAYS, JAT, Croatia Airlines, SWISS, Austrian Airlines, Lufthansa, MALEV, Olympic Airlines, CIRRUS AIRLINES, Aegean Airlines, ALITALIA, Turkish Airlines, Qantas, Malaysia Airlines, Czech Airlines, Air France, Bulgaria Air со врски насекаде низ светот.

БИЗНИС ПАТУВАЊА
КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
САЕМИ
ГРУПНИ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА
ЛЕТНИ И ЗИМСКИ ОДМОРИ
ПАТНИЧКИ ОСИГУРУВАЊА

Нашето мото е „ЗАДОВОЛСТВО ВО ПАТУВАЊЕТО“

 

We are turning your idea of travel into a real memorable trip.

We are autorized retail agents for
МАТ, ADRIA AIRWAYS, JAT, Croatia Airlines, SWISS, Austrian Airlines, Lufthansa, MALEV, Olympic Airlines, CIRRUS AIRLINES, Aegean Airlines, ALITALIA, Turkish Airlines, Qantas, Malaysia Airlines, Czech Airlines, Air France, Bulgaria Air with connections throughout the world.

We offer:

Business Trips
Congresses and seminars
Fairs
Group and individual travel
Summer and winter holidays
Travel Insurance


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Atlas Korporejshn?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.