Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 15% На вашата набавка

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Gerry Weber е германски бренд основан во 1973 година и е фамилијарен бизнис. Познат бренд по својот квалитет и удобни женски линии на облека кои се препознаваат по елеганцијата и германскиот стил.

Бренд кој е олицетвроение на германската класика и безвремнски модели. Вистинско задоволство и искуство е купувањето кај нас. Локацијата на брендот кај нас е во Ramstore Mall приземје.

 

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.