Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Liu Jo е еден од најпрепознатливите италијански брендови.  Креативна филозофија е посветена на подобрување на природната убавина на секоја жена и женственоста.  современи креации кои го носат непогрешивиот Liu Jo идентитет: веднаш препознатлив стил изразен преку најквалитетни материјали и внимателно внимание на деталите. Посебен и специфичен дел се чантите и аксесоарите на Liu Jo.

Длабоко вкоренети во извонредноста на изработката на областа Карпи, Liu Jo остануваат лојални на најавтентична традиција и италијански стил кој ги опишува елеганцијата и сигурен квалитет, софистицираност и привлечност.

 

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.