Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Fresh Express е голема и респектирана компанија која нуди услуги за хемиско чистење и водено перење на своите клиенти, со дуќани на четири локации во Скопје: Веро Тафталиџе, Веро Центар, Супер Тинекс кај Раде Кончар и Супер Тинекс кај Годел.
Fresh Express работи со најнова state-of-the-art опрема и секогаш располага со посветен стручен кадар кој се гордее со секој чекор во процесот на чистење. Други компании за хемиско чистење од Балканот го посетуваат Fresh Express да дознаат зашто е еден од најдобрите во својата индустрија.

Лоциран во најголемите градски супер маркети во градот, поточно во Веро Тафталиџе, Веро Центар, Супер Тинекс кај Раде Кончар и Супер Тинекс кај Годел, Fresh Express е лесно достапен за своите секојдневни клиенти, нудејќи одличен сервис и висок квалитет, заокружен со фер цена.

Fresh Express се грижи за гардеробата во сопствениот погон. Резултирано од големината и огромниот волумен, Fresh Express е во можност да ја микросортира својата работа по специфични типови на гардероба и по индивидуален тип на материјал, боја и тежина, за успешно да понуди максимална грижа и ефект на сервисот. Одкако гардеробата ќе се исчисти со најсовремената опрема и технологија, секое парче е повторно прегледано и пратено на преработка доколку има потреба. Откако секое парче е со сигурност совршено изработено, посветените занаетчии го издаваат назад на клиентот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fresh Express?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.