Cashback & Shopping Points

  • 5% + 20 standard по 6500 MKD Купување
  • 3% + 2,5 Попуст за направени хотелски резервации во странство по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

ZIP Travel претставува мрежа од агенции специјализирани за креирање, промоција и дистрибуција на производи и услуги наменети за студенти, ученици, професори, младинци и сите оние кои се чувствуваат млади. Од своите почетоци во 2000 година, благодарејќи на креативноста, целосната посветеност и професионалност во работата и односите со своите клиенти, денес ZIP Travel претставува лидер на полето на студентски и младински програми и патувања во Централна и Источна Европа.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zip Travel?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.