Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Стоматолошки тим кој ги прати сите најсовремени новитети од областа на стоматологијата и е обучен да пружи навремена, стручна и квалитетна услуга на своите пациенти.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nikol - Dent?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.