Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

ТЕРАДЕНТ - ОРДИНАЦИЈА ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Нудиме секаков вид на стоматолошки услуги:

-   пломбирање на заби со најсовремени материјали

-   ендодонтско лекување на заби

-   чистење на забен камен, полирање, пескарење

-   белење на заби

-   екстракции

-   порцелански коронки и мостови

-   безметална керамика

-   протези

-   циркони на заби

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Teradent?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.