Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 standard
  • 5% + 10 За шатирање со фолија и за производи од француската козметика Eugene Perma
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Долгогодишното искуство е само доказ за нашата посветеност кон работата и клиентите, а внимателно избраниот и квалитетен тим на соработници се само потврда за квалитетот на услугите кои ќе ги добиете кај нас. Искористете ја можноста сето наше искуство да го пренесеме во вашиот комплетен изглед и да создадеме фризура по ваш избор.

Мисијата на која сме посветени од почетокот на нашата приказна се фризури со возбудливи линии и модерен изглед. Советите на нашите вработени и соработници кон клиентите се само чекор кон едукација за секојдневната грижа на косата. Токму затоа се вбројуваме меѓу најуспешните фризерски салони во Скопје.

https://www.facebook.com/CutAndCut

mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">http://instagram.com/cutandcut_studio

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Cut & Cut?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.