Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 standard по 6500 MKD Купување
  • 5% + 10 За шатирање со фолија и за производи од француската козметика Eugene Perma по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Опис

Долгогодишното искуство е само доказ за нашата посветеност кон работата и клиентите, а внимателно избраниот и квалитетен тим на соработници се само потврда за квалитетот на услугите кои ќе ги добиете кај нас. Искористете ја можноста сето наше искуство да го пренесеме во вашиот комплетен изглед и да создадеме фризура по ваш избор.

Мисијата на која сме посветени од почетокот на нашата приказна се фризури со возбудливи линии и модерен изглед. Советите на нашите вработени и соработници кон клиентите се само чекор кон едукација за секојдневната грижа на косата. Токму затоа се вбројуваме меѓу најуспешните фризерски салони во Скопје.

https://www.facebook.com/CutAndCut

mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">http://instagram.com/cutandcut_studio

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Cut & Cut?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.