Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Услови

Лајонес членските предности не важат за ТНГ (течниот нафтен гас)- плинот.

Опис

Сервис Петрол Ви нуди квалитетно гориво, екстра лесно како и испорака до Вашиот дом или деловен објект.

Servis Petrol offers you high quality, extra light petrol, including delivery to your home or business premisses.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Servis Petrol?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.