Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Увоз и монтажа на автосервисна опрема и опрема за технички преглед на возила, сервисирање, одржување на опрема, школување и семинари за работа со опрема.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Autoinstrument?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.