ПЗУ Д-р Ане Котев

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Стоматолошка ординација Д-р Ане Котев Ви нуди стоматолошки услуги и изработка на најсовремени безметални коронки - цирконија и се грижи за Вашата насмевка да изгледа посјајна и побела.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ПЗУ Д-р Ане Котев?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.