Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  109000371

Услови


Сите продажби ќе бидат прикажани во евра.
Pending time for Member Benefits may be up to 365 days for this particular Loyalty Merchant. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

Rentalcars.com е најголемата светска онлајн компанија за изнајмување автомобили, со 7.1 милиони изнајмувања годишно на повеќе од 46.000 локации низ светот. Со клиенти од 169 држави, имаме глобална база на корисници, кои ги поддржуваме преку интернет страница достапна на 40 јазици. Сите нaши клиенти имаат пристап до повеќејазична поддршка преку телефон или електронска пошта.

Rentalcars.com соработува со сите големи компании за изнајмување автомобили низ целиот свет и поради тоа вршиме проверка кој локален добавувач нуди најдобри цени за автомобилот кој ви треба за одредениот датум. Сето ова го постигнавме со тоа што останавме верни на основните принципи на кои оваа компанија беше основана. Се стремиме на нашите клиенти да им обезбедиме пристап до сите услуги за изнајмување автомобили низ целиот свет по најниски можни цени, така што вие нема да заштедите само време, туку и пари.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од rentalcars.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.