myWorld eVoucher

Cashback & Shopping Points

  • Поволностите се кредитираат само кога myWorld eVoucher е откупен

Опис

Со myWorld eVoucher, Ви отвораат сите можности за нарачка во myWorld. На пример, со него имате можност во секое време, да нарачате eVoucher, дури и ако не ја носите со себе Вашата кредитна картичка.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.