Пазарување со Cashback – Cashback App за пазарување!

Cashback App

Со нашата бесплатна Cashback App ќе профитирате со предности при сите Ваши пазарувања и кога сте во движење.

  • Едноставно лоцирање на Cashback Shops во Вашата близина
  • Обезбедување на Deals во секое време
  • Лесен пристап до профилот и до дигиталната Cashback Card
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play

Насекаде пазарување со Cashback!

Пронаоѓање на Cashback Shops

Во движење сте и сакате на брзина да најдете Cashback Shop за да пазарувате, да јадете или да купите сувенири? Со Cashback App, во секое време имате преглед на сите Cashback Shops во Вашата околина и знаете каде можете да ги искористите предностите.

Пронајдете Cashback Shops со помош на Cashback App
Пронајдете го соодветниот Shopping Point Deal во секое време

Соодветниот Deal на дланка

Доколку сте пронашле Трговски партнер, кој во тој момент го нуди совршениот Deal за Вас, тогаш наједноставно си го обезбедувате со помош на Cashback App. Го одбирате Deal-от, ги искористувате Shopping Points, и при плаќањето веднаш го користите Deal-от.

Вашата дигитална Cashback Card

Дигитална Cashback Card

Доколку не ја носите со себе Cashback Card, а во моментот се наоѓате на каса на Cashback Shop, тогаш без грижи. Со Cashback App, Вашата дигитална Cashback Card е секогаш со Вас, па така без никакви проблеми можете да профитирате од предностите кои Ви следуваат.

Вашите предности

Профитирање насекаде

Со Cashback App, огромниот избор на Cashback Shops Ви е секогаш на дланка, без разлика дали кај Вас во регионот, во целата држава или во целиот свет. Воедно и целокупната понуда на Online Shops Ви е на дофат со само едно лизгање на екранот. На овој начин, ќе профитирате секогаш и насекаде!

Со Cashback App профитирате секаде и секогаш
Со Cashback App секогаш имете преглед врз шопингот

Релаксирана организација

Сакате спонтaно да најдете добар ресторан или да поминете релаксиран ден полн предности од купување? Со Cashback App, ќе можете многу релаксирано да се организирате и кога сте во движење и да профитирате од предностите, да ги користите ексклузивните акции и Deals. Веќе никогаш нема да пропуштите Cashback и Shopping Points!

Со Cashback App купувате со предности во целиот свет

Пазарување во целиот свет

Околу 150.000 Трговски партнери во светот Ви нудат сѐ што Ви е потребно за релаксиран излет и добра храна, а воедно можете да најдете и продукти за секојдневните потреби. Пронајдете ги сите Cashback Shops во Вашата близина како и актуелните понуди и ексклузивните Deals со Cashback App.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.