Додадете го myWorld Add-on во прелистувачот на вашиот компјутер.

Поддржани се следниве прелистувачи:

Во моментов, сурфате со: Unsupported

Имајте предвид дека myWorld Add-on нема да се активира се додека не се најавите на веб-страницата на myWorld.

myWorld Add-on

1. Инсталирај ја myWorld Add-on

Одете во веб-продавницата на вашиот прелистувач и инсталирајте го myWorld Add-on како наставка.

1. Инсталирај ја myWorld Add-on

2. Најава

Најавете се со Вашите податоци за пристап во myWorld.

2. Најава

3. Купувајте онлајн без проблеми

Користете го myWorld Add-on за да ја пронајдете продавницата по ваш избор, да започнете да купувате и да собирате Shopping Points и Cashback.

3. Купувајте онлајн без проблеми

Придобивките на myWorld Add-on:

  • Најавете се само еднаш и веќе никогаш нема да испуштите Cashback и Shopping Points
  • Сите понуди на Трговските партнери на myWorld на едно место
  • Едноставно пронајдете го Трговскиот партнер и веднаш пазарувајте!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.