7.11.2022.

Scan & Go: Skeniraj račune u myWorld App i uživaj u prednostima

Kupi. Skeniraj. Profitiraj.


myWorld App sada ima novu funkciju za tebe: Scan & Go ti omogućava da skeniraš račune iz svojih kupovina kod lokalnih myWorld partnera i ostvariš benefite. Jer: Cashback & Shopping Points pri svakoj kupovini su naše obećanje koje sa novom funkcijom Scan & Go sada činimo još jednostavnijim.

Zamisli da sediš u svom omiljenom myWorld lokalu i piješ kafu. Lokal je pun i konobar na brzinu naplaćuje tvoje piće. Ipak, ne želiš da se odrekneš svojih myWorld prednosti. Uz Scan & Go sada možeš na miru da skeniraš svoj račun nakon plaćanja i tako obezbediš svoje myWorld prednosti. Zvuči veoma jednostavno? I jeste!

Ovako funkcioniše:

Korak 1: Otvori myWorld App i klikni na Scan & Go
Korak 2: Skeniraj račun
Korak 3: Pošalji račun


Ovako funkcioniše

Tvoja kupovina je uspešno evidentirana u myWorld-u i tvoji Shopping Points su ti odmah na raspolaganju. Kada tvoja kupovina bude u potpunosti završena i plaćena uzimajući u obzir rokove za zamenu i isporuku, dodeljuje ti se i sakupljeni Cashback.


Važni preduslovi za Scan & Go:
  • Proveri da li je u myWorld App odnosno na smartfonu aktivirano određivanje lokacije (GPS).
  • Ukoliko se više ne nalaziš na licu mesta kod myWorld partnera, možeš veoma jednostavno da ga pronađeš i izabereš putem polja za pretragu.
  • Ako želiš da dostaviš više računa za istog partnera, za svaki račun treba da pokreneš poseban Scan & Go proces.
  • Naš partner možda još uvek proverava tvoju kupovinu. Molimo za malo strpljenja, tvoje prednosti iz kupovina biće ti dostupne što je pre moguće.

Preuzmi odmah najnoviju verziju myWorld App


Preuzmi myWorld App
Preuzmi myWorld App


* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.