12.4.2022.

myWorld Plug-in - sada još bolji sa Shopping Tracker-om

myWorld Plug-in je i do sada bio jedan od tvojih najbitnijih pratitelja kod online kupnje s myWorld-om budući da ti na tvom desktop pretraživaču pouzdano prikazuje gdje možeš pronaći naše partnere odnosno jesi li ih posjetio/la. myWorld Plug-in sada je još bolji, jer Shopping Tracker provjerava je li tvoj pretraživač ispravno konfigurisan za skapljanje Cashback-a i Shopping Points.

Svakako je moguće da određene postavke na pretraživaču sprječavaju evidentiranje tvoje kupovine kod nekog od naših online partnera. Ako ne znamo jesi li kupio/la nešto kod naših partnera, ne možemo ti dodijeliti tvoje pogodnosti. Pritiskom jednog polja Shopping Tracker myWorld Plug-ina provjerava dobivaš li sa svojim pretraživačem Cashback i Shopping Points kod naših partnera.

Ako Shopping Tracker primijeti da određena postavka nije ispravna, odmah ti pruža odgovarajuću informaciju kako je promijeniti. Na taj način s myWorld Plug-in-om ne samo da uvijek pronalaziš pravog online partnera, nego si i siguran/na da je tvoj pretraživač ispravno konfigurisan za kupovinu. Isprobaj odmah i kupuj online s myWorld Plug-in-om.

Saznaj više

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.