MotoGP™ Ticket Shop

Tvoje prednosti kod MotoGP™ Ticket Shop

  • 3,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod MotoGP™ Ticket Shop

Molimo vas da prije kupovine provjerite da li su ispravna podešavanja kolačića (cookies) na vašem pretraživaču. Sve ostale važne informacije na temu online kupovine nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.
Molimo vas da uvjek imate u vidu Najčešće postavljana pitanja i odredbe portala za rezervaciju.
Poštanska isporuka vaših ulaznica moguća je samo do mjesec dana prije trke. Posle toga ulaznice moraju da se podignu na Voucher Exchange Point-u na licu mjesta.
Ulaznice kupljene preko MotoGP™ Ticket Shop-a ne mogu da se refundiraju.
Rezervacije mjesta za sjedenje vrše se automatski nakon što transakcija bude završena. Ulaznice se izdaju na stazi i MotoGP™ tim ne može da utiče na numeraciju mjesta za sjedenje. Ukoliko ste svoje ulaznice poručili putem različitih rezervacija, postoji mogućnost spajanja mjesta za sjedenje. Molimo vas da se u ovom slučaju obratite direktno MotoGP™ timu.
Za sva ostala pitanja MotoGP™ tim vam stoji na raspolaganju. Kod ove partnerske firme uzima se bruto iznos Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših kupovnih pogodnosti.

Preko MotoGP™ Ticket Shop

U oficijelnom MotoGP™ Ticket Shop-u možete da kupite ulaznice za sve MotoGP™ trke sezone.

MotoGP™ je sinonim za uzbudljivu akciju, vrhunsku preciznost i najsavremeniju tehnologiju na dva točka. MotoGP™ nije samo najstarije svjetsko takmičenje u motociklizmu, već oduvijek predstavlja i najvišu klasu u moto-sportovima.

Prednosti iz kupovina za fanove motociklizma

Organizatori MotoGP™ trka su svjesni koliko su navijači važni za uspjeh njihove trkačke serije. Upravo su oni ti koji svojim navijanjem na trkačkim stazama stvaraju atmosferu koja svaki trkački vikend čini posebnim. Ova dugogodišnja podrška sa MotoGP™ Cashback Programom dobija i odgovarajuće priznanje. Za vjerne fanove pružaju se mnogobrojne prednosti prilikom šopinga: Do 5% Cashback-a i Shopping Points za Deals ponude prilikom svake kupovine u partnerskoj firmi – besplatno. Osigurajte i vi sebi ove prednosti!

ID broj trgovca
909000375

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu MotoGP™ Ticket Shop?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.