MotoGP™ Store

Cashback & Shopping Points kod MotoGP™ Store

  • 5% + 1 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod MotoGP™ Store

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li su na Vašem pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije vezane za online shopping nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

Preko MotoGP™ Store

MotoGP™ Store je zvanična MotoGP™ online prodavnica.  Ovdje ćete pronaći sve zvanične promotivne proizvode MotoGP™ vozača (kao što su V. Rossi, J. Lorenzo ili M. Márquez) i veliki izbor drugih navijačkih rekvizita. Putem pretrage proizvoda ili različitih kategorija proizvoda u okviru prodavnice kao što su odjeća, oprema za motocikle, dodatna oprema, nakit, knjige i još mnogo toga ….možete da dođete do željenih artikala. Sve što poželite udaljeno je samo jedan klik!

ID broj trgovca
909000328

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu MotoGP™ Store?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.