MotoGP™ Store

Tvoje prednosti kod MotoGP™ Store

  • 3,5% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod MotoGP™ Store

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu. Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pregledača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobijene preko naše web-stranice. Molimo provjerite prije online kupovine, raspolaže li Vaš pregledač s ispravnim podešavanjima za kolačiće. Sve informacije o online shoppingu možete pronaći u našim FAQs.

Preko MotoGP™ Store

MotoGP™ Store je zvanična MotoGP™ online prodavnica.  Ovdje ćete pronaći sve zvanične promotivne proizvode MotoGP™ vozača (kao što su V. Rossi, J. Lorenzo ili M. Márquez) i veliki izbor drugih navijačkih rekvizita. Putem pretrage proizvoda ili različitih kategorija proizvoda u okviru prodavnice kao što su odjeća, oprema za motocikle, dodatna oprema, nakit, knjige i još mnogo toga ….možete da dođete do željenih artikala. Sve što poželite udaljeno je samo jedan klik!

ID broj trgovca
909000328

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu MotoGP™ Store?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.