Cashback & Shopping Points kod GPShop.es

  • 3% + 4 Na tvoj iznos kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prve lipe. Navedena količina SP-a odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR .
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod GPShop.es


PAŽNJA: Troškovi slanja, carine i porezi odbijaju se prilikom obračuna prednosti za člana. Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li su na Vašem pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije vezane za online shopping nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

Preko GPShop.es

GPShop je online prodavnica koja je specijalizovana za odjeću za slobodno vrijeme.  Mi nudimo proizvode najvišeg kvaliteta i vrhunskih brendova po veoma konkurentnim cijenama sa osnovnim ciljem da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu.
Imamo aktuelne zalihe od 98% ponuđene robe kako bismo garantovali trenutnu isporuku. Prodaju vršimo u zemlji i inostranstvu.
GPShop.es takođe dizajnira modu za sve MOTOGP  dodjele nagrada.

ID broj trgovca
909000326

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu GPShop.es?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.