Cashback & Shopping Points kod MEGABON.eu

  • 2% + 1 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod MEGABON.eu

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li su na Vašem pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije vezane za online shopping nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

Preko MEGABON.eu

Tražite ideju za odmor? Slobodni dani su pred vama, a vi još uvijek ne znate gdje biste ih proveli? Želite uštedjeti i tražite povoljnije ponude?   Ako vam gornja pitanja trenutno predstavljaju izazov ili problem, na pravom ste mjestu. Turistički portal Megabon vam nudi rješenje. Garantuje najbolje hotelske pakete, avionske karte, skijaške pakete ili destinacije na moru. Nudi jedinstvene ponude izabranih kvalitetnih hotela po najnižim cijenama i popustima sve do -70%.   Možete birati iz različitih kategorija. Ako želite posjetiti evropske metropole, na pravom ste mjestu, a ujedno je i odličan izbor za planinski odmor, porodični odmor ili opuštanje u banjama i na moru.    Odluka o odmoru će od sada biti mnogo lakša.
ID broj trgovca
199000119

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu MEGABON.eu?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.