Cashback & Shopping Points kod Hotels.com

  • 1% + 1 Standard
  • 5% + 2 +5 nights booking
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod Hotels.com

Napomena - Cashback Helper upotreba:

Iz tehničko marketinških razloga, online partner Hotels.com neće biti označen kao partnerska firma na Google i Bing pretraživaču, niti će se pojavljivati aktiviran Cashback na websajtu. Kako biste aktivirali Cashback, samo posjetite njihov websajt preko našeg websajta.

Ne postoji mogućnost plaćanja bilo kojom vrstom vaučer koda.

Imajte na umu da kod ove online partnerske firme možete priložiti reklamaciju na kupovinu samo 14 dana od dana porudžbine. Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li su na Vašem pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije vezane za online shopping nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

Preko Hotels.com

Hotels.com obezbjeđuje putnicima veoma širok asortiman smještaja - male, velike i veoma poznate lance hotela, kao i samouslužne smještaje uključujući preko 100.000 objekata širom svijeta.

Omogućava jednisvenu ponudu za hotelski smještaj sa pratećim sadržajima i mogućnostima. Takođe, specijalizovani su u pronalaženju smještaja tokom termina koji su rasprodati.

ID broj trgovca
199000029

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Hotels.com?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.