eBooks.com

Cashback & Shopping Points kod eBooks.com

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod eBooks.com

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu. Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pregledača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobijene preko naše web-stranice. Molimo provjerite prije online kupovine, raspolaže li Vaš pregledač s ispravnim podešavanjima za kolačiće. Sve informacije o online shoppingu možete pronaći u našim FAQs.

Preko eBooks.com

ebooks za PC računare, Mac računare, Sony Reader, mobilne telefone ...
Širok opseg elektronskih knjiga izdatih od strane vodećih svjetskih izdavača akademske, popularne i stručne literature.

eBooks.com je najpopularnija prodavnica digitalnih knjiga na Internetu sa najvećim opsegom savremenih ebook-ova izdatih od strane vodećih svjetskih izdavača.

Sa cijenama koje su značajno niže nego za knjige u štampanom obliku i jedinstvenom privlačnošću knjiga koje je moguće odmah preuzeti, prodaja na sajtu eBooks.com bilježi eksponencijalni rast.

ID broj trgovca
199000022

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu eBooks.com?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.