Floraqueen

Cashback & Shopping Points kod Floraqueen

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod Floraqueen

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Važno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu. Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pregledača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobijene preko naše web-stranice. Molimo provjerite prije online kupovine, raspolaže li Vaš pregledač s ispravnim podešavanjima za kolačiće. Sve informacije o online shoppingu možete pronaći u našim FAQs.

Preko Floraqueen

Poslujemo u međunarodnom centru koji se nalazi u Barseloni, Španija. Sa timom koji čini više od 30 stručnjaka različitih nacionalnosti, komuniciramo sa našim radnjama širom svijeta.

Naši lokalni cvjećari su oni koji najbolje poznaju cvijeće u vašoj oblasti isporuke i to se odražava na našim buketima. Smatramo da ne postoji ništa što može zamijeniti ovaj lični dodir cvjećara koji cijeni kvalitet.

ID broj trgovca
199000021

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Floraqueen?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.