Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umjesto 2% Cashback važi od 10.4.2024. do 31.12.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Ovaj bar je utkao čaroliju u svaki kutak, od sofisticiranog enterijera obogaćenog vintage detaljima i umetničkim delima, do impresivnog menija koktela koji kombinuje klasične recepture sa inventivnim, avangardnim obrtima. Posetioci se mogu opustiti u mekim, udobnim foteljama dok uživaju u izvrsnoj muzici koja doprinosi atmosferi rafiniranosti i ekskluziviteta. Strastveni barmeni, pravi majstori svog zanata, koriste samo najfinije sastojke kako bi stvorili neprekidni niz ukusnih iznenađenja, osmišljavajući svaki koktel kao malo umetničko delo. Avangard Cocktail Bar nije samo mesto za izlazak, već destinacija koja obećava putovanje kroz vreme i prostor, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve koji ga posete.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu AVANGARD?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.