Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Sada 5% umjesto 1% Cashback važi od 14.5.2024. do 31.12.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Opis

Dobrodošli u hotel „Agape“
HOTEL „AGAPE“**** otvorio je svoja vrata polovinom oktobra mjeseca 2021.godine za sve one koje u životu vodi osjećaj univerzalne ljubavi, bezuslovnog povjerenja i dobre volje.
Hotel se nalazi u centru Bara i predstavlja savršen izbor za sve one koji žele da budu na par koraka od poslovne i šoping zone .
Od samog ulaska u glamurozno osvetljeni prostor dočekaće vas ljubazno i nasmijano osoblje. Popločan mermerom iz drevnog grada Carrare , sa kojim je Mikelandjelo stvarao svoje monumentalne skulpture , pružiće unikatan doživljaj svakom gostu.
Hotel raspolaže sa 15 dvokrevetnih , 2 trokrevetne moderno opremljene sobe i 5 studio apartmana.
U sklopu hotela nalazi se pansionski restoran, a la carte restoran u kojem se služi internacionalna i moderna jela sa primjesama francuske kuhinje, moderno opremljena teretana, sauna i konferencijska sala kapaciteta 25 osoba.
Udaljenost od medjunarodnih aerodroma Podgorica 48 km i Tivat 56km.
Lokalni autobusi staju na 100 m od glavnog hotelskog ulaza.
Autobuska i željeznička stanica su udaljene 800 m.
Trajektna luka Bar 500 m.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu HOTEL AGAPE?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.