CITY marketi

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

myWorld kartica se prihvata u kombinaciji s gotovinskim plaćanjem, debitnim i kreditnim karticama, odnosno plaćanjem bankovnim prenosom sredstava. Benefiti se ne obračunavaju pri kupovini cigareta i ostale akcizne robe kao ni pri plaćanju elektronske dopune za mobilne telefone.

Napomena: obračun transakcija se vrši na nedjeljnom nivou.

Opis

CITY markete možete posjetiti duž Crnogorskog primorja, i to u Kotoru, Tivtu, Herceg Novom i Budvi, na 14 lokacija. Sa novim i moderno uređenim prostorom, CITY marketi su koncipirani za svakodnevnu kupovinu prilagođenu domaćim kupcima i turistima.

CITY marketi su osmišljeni da svaki kupac obavi kupovinu jednostavno i lako uz dostupnost uvijek svježeg voća, povrća i pakovanog mesa, raznovrsnih peciva i hljebova, koji se peku u okviru pekara u samom marketu, te brze kupovne i drugih potrebnih namirnica. Svojim sadržajem predstavlja urbano gradsko mjesto za kupovinu koje prati potrebe potrošača i u dijelu asortimana za brzu pripremu obroka i veliki izbor već zapakovanog kvalitetnog mesa. 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu CITY marketi?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.