INA Crna Gora

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

INA AKCIJA: Pri kupovini kafe ili hot doga ostvarujete 2% Cashback na gorivo! Akcija važi do 31.12.2021. na svim INA benzinskim pumpama. Benefiti se ne obračunavaju pri kupovini cigareta, štampe i prepaid vaučera mobilnih operatera. Ukoliko poručujete u Fresh Corner odjelu, naglasite da želite da evidentirate myWorld karticu prilikom poručivanja, a ne tek prilikom plaćanja.

Opis

INA AKCIJA: Pri kupovini kafe ili hot doga ostvarujete 2% Cashback na gorivo! Akcija važi do 31.12.2021. na svim INA benzinskim pumpama.

INA Crna Gora kroz svoju mrežu od 11 benzinskih pumpi distribuira visokokvalitetna benzinska i dizel goriva u skladu s Uredbom o kvalitetu naftnih goriva koja je usklađena sa evropskim direktivama i normama. Najnovija INA Class Plus goriva poboljšavaju radne sposobnosti vašeg automobila i osiguravaju mirniji rad motora. Brzo ćete se uvjeriti u prednosti Class Plus goriva!

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu INA Crna Gora?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.