Ordinacija Dr. Nenezić

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Opis

Prijeko potreban balans i mir u savremenom životu se sve više traži a sve teže nalazi. Užurban tempo života protkan stresom i psihofizickom iscrpljenošću dovodi nas u stanje disblansa koje je u osnovi energetske prirode. Zastoj protoka energije u organizmu, ili energetske blokade su mjesta na kojima se javlja bol, formiraju bolni sindromi koji se povezani dalje sa usporenim protokom u ostalim organima pa se simptomi povezuju u bolesti.

Dugogodišnje iskustvo u radu, primjena najnovijih metoda  kao i posvećenost svakom pacijentu su ključ povjerenja naših pacijenata.  Ordinacija Dr Nenezić  predstavlja  najsavremeniji, najopremljeniji i sveobuhvatni regionalni centar za liječenje kičme, sportski povreda i unapređivanje zdravlja ljudi. Jedina ordinacija u Crnoj Gori u kojoj postoji integrativan, holistički pristup liječenju pacijenta jer kombinuje klasičnu medicinu sa tradicionalnom medicinom - akupunkturom kao i brojnim savremenim metodama. 

Kombinacija svih ovih metoda je ono što daje izuzetne rezultate u liječenju jer se koriste benifiti svake metode i prilagođavaju stanju i reakcijama pacijenta na liječenje. Upravo zato je izuzetno važno da liječenje bude pod stalnim nadzorom ljekara specijaliste za klasičnu i tradicionalnu medicinu. Na ovaj način liječenje se završava u najkraćem mogućem periodu i sa produženim efektima liječenja koji omogućavaju dugoročnije stabilno zdrvstveno stanje pacijenta.

Ordinacija Dr. Nenezić nudi sledeće tretmane:

- fizikalna terapija

- akupunktura

- kiropraktika

- atlasprofilax

- masaže

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Ordinacija Dr. Nenezić?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.