Crib & Beer Marienplatz

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Restoran
  • 3% Cashback + 10% 7 - Hotel
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Opis

Crib & Beer Marienplatz je novo ime Podgoričkog ugostiteljstva, pivnica i hotel smješteni u starom centru grada u Njegoševoj ulici, a do njih vam treba samo nekoliko minuta od glavnog podgoričkog trga pješke.

Svoja vrata gostima je otvorila 2018. godine, a od toga dana do danas ovdje uvijek vlada domaća atmosfera. Unutrašnjost pivnice je opremljena drvenim klupama, stolovima i ugodnim masivnim šankom, koji se nalazi u prostoriji što gleda na Njegoševu ulicu. Na šanku je smješten veliki bakreni točionik za točenje piva. Jelovnik se bazira na pivskom meniju i jelima po narudžbi. Isto tako, jelovnik i dnevnu ponudu slažemo prema godišnjim dobima. Namirnice nabavljamo isključivo od provjerenih dobavljača. Oduvijek smo bili poznati velikom izboru roštiljskih kobasica, a s vremenom smo proširili ponudu prema potražnji i željama naših gostiju.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Crib & Beer Marienplatz?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.