Euro Petrol

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Sada 2,5% umjesto 1% Cashback važi od 4.1.2024. do 31.3.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Cashback karticu nije moguće koristiti prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama banaka.
Ponuda ne važi za pravna lica

Opis

Euro Petrol benzinske pumpe rade već 2 decenije na crnogorskom tržištu nafte i naftnih derivata.

Kompanija ima 40 zaposlenih i 3 benzinske pumpe trenutno: u Pogorici su u Bloku 5 (kod Hrama) i na Pobrežju (Petrovački put) a u Danilovgradu se naša benizinska stanica nalazi kod kružne raskrsnice na ulazu u grad sa Nikšićkog puta.

Naši proizvodi su goriva i plin vrhunskog kvaliteta (EURO 5) koje uvozimo direktno od proizvodjača. Naša goriva i plin su predmet redovnih internih i eksternih provjera u Kompaniji i nadležnih državnih institucija i organa.

.

Kvalitetna goriva i plin uz vrhunsku uslugu na našim pumpama su uvijek bili prioritet Kompanije. Kao rezultat pomenutog možemo sa ponosom, reći da smo u proteklih skoro 2 decenije rada uspjeli da, u ponekad vrlo turbulentnim uslovima na tržištu, održimo i unaprijedimo i podignemo na veći nivo, naše usluge i servis koji pružamo. Potvrda toga je i medalja QUDAL za kvalitet koju smo dobili za 2016/2017 kao najbolji u lancu benzinkih pumpi www.qudal.com/MONTENEGRO-68TT69 u Crnoj Gori a na osnovu istraživanja koje je uradila Švajcarska kompanija ICERTIAS u Martu 2016 godine. U avgustu 2016 godine smo uspjesno prosli evaluaciju kreditne kuce Coface i dobili smo sertifikat Excellent SME Montenegro

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Euro Petrol?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.