Euro Petrol

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Sada 2,5% umjesto 1% Cashback važi od 29.4.2024. do 31.12.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • Prihvaćeno
  • myWorld Card
    Osiguraj svoje Benefits-e, jednostavnim pokazivanjem svoje myWorld Card.
  • B2B
    Kupuj od ovog Partnera i osiguraj svoje Benefits-e.

Kontakt

Uslovi

Cashback karticu nije moguće koristiti prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama banaka.
Ponuda ne važi za pravna lica

Opis

Euro Petrol benzinske pumpe rade već 2 decenije na crnogorskom tržištu nafte i naftnih derivata.

Kompanija ima 40 zaposlenih i 3 benzinske pumpe trenutno: u Pogorici su u Bloku 5 (kod Hrama) i na Pobrežju (Petrovački put) a u Danilovgradu se naša benizinska stanica nalazi kod kružne raskrsnice na ulazu u grad sa Nikšićkog puta.

Naši proizvodi su goriva i plin vrhunskog kvaliteta (EURO 5) koje uvozimo direktno od proizvodjača. Naša goriva i plin su predmet redovnih internih i eksternih provjera u Kompaniji i nadležnih državnih institucija i organa.

.

Kvalitetna goriva i plin uz vrhunsku uslugu na našim pumpama su uvijek bili prioritet Kompanije. Kao rezultat pomenutog možemo sa ponosom, reći da smo u proteklih skoro 2 decenije rada uspjeli da, u ponekad vrlo turbulentnim uslovima na tržištu, održimo i unaprijedimo i podignemo na veći nivo, naše usluge i servis koji pružamo. Potvrda toga je i medalja QUDAL za kvalitet koju smo dobili za 2016/2017 kao najbolji u lancu benzinkih pumpi www.qudal.com/MONTENEGRO-68TT69 u Crnoj Gori a na osnovu istraživanja koje je uradila Švajcarska kompanija ICERTIAS u Martu 2016 godine. U avgustu 2016 godine smo uspjesno prosli evaluaciju kreditne kuce Coface i dobili smo sertifikat Excellent SME Montenegro

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Euro Petrol?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.