Wish Jewelry by You

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Opis

Priča o WISH-u, brendu modnog nakita, nastala je 2014. godine. Prateći najviše svjetske standarde u izradi nakita, inspirisani ljubavlju, ljepotom, ženskom sofisticiranošću i skladom, stvara nakit od najfinijih plemenitih metala, 18kt zlata, dijamanata, rodiniranog srebra, srebra sa pozlatom, cirkonima, dragim i poludragim kamenjem. U korak sa svjetskim trendovima WISH lansira i obogaćuje svoje kolekcije novim, sezonskim linijama čime drži budnu pažnju svojih vjernih klijenata i stvara nove. Svojim ažurnim i inovativnim pristupom svrstava se među lidere na tržištu modnog i personalizovanog nakita. Tim WISH stručnjaka prepoznatljiv je po svom posvedenom i individualnom pristupom svakom klijentu kroz koji proces kupovine nakita postaje svojevrstan doživljaj. U svojoj ponudi WISH nudi dvije kolekcije nakita:
 

WISH JEWELRY BY YOU Kolekcija koja odiše minimalizmom i decentnošću u okviru koje klijenti kreiraju svoje savršene i unikatne komade nakita, izrađene isključivo od 18kt belog ili roze zlata sa ili bez dijamanata i od rodiniranog srebra. Bogata i raznolika ponuda oblika privjezaka pojavljuje se u svim modnim dodacima (narukvice, minđuše, prstenje, ogrlice, nanogice), a dodatna vrijednost obojena ljubavlju i emocijom iskazuje se kroz mogucnost personalizacije svakog komada gravurom po želji klijenta.

WISH Note Kolekcija WISH Note napravljena je u duhu modnog nakita koji naglašava ženstvenost i senzualnost, a prati poslednje modne trendove. Nakit je izrađen od srebra sa pozlatom, obogaden cirkonima, dragim i poludragim kamenjem. Svaki komad predstavlja nepogrešivi izbor žene sa stilom, za sve životne prilike.

 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Wish Jewelry by You?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.