Pet Shop ZOO Market

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Porodično preduzeće MBM PRO Doo u čijem sastavu posluje i  pet shop Zoo Market,osnovano je februara 2015. godine.Preduzeće se bavi uvozom, distribucijom i prodajom hrane,dodataka ishrani i opreme za sve vrste kućnih ljubimaca.Takodjer u našem maloprodajnom objektu možete i nabaviti kućnog ljubimca od ptica,akvarijumskih ribica,malih glodara,reptila,malih i odraslih mačaka i pasa.
Za veoma kratko vrijeme Zoo Market je postao omiljeno mjesto brojnih vlasnika kućnih ljubimaca,u kome se svakim danom uzajamno povjerenje i prijateljstvo gradi na obostrano zadovoljstvo.
Zoo Market je prepoznatljiv po širokom asortimanu i bogatoj ponudi proizvoda za kućne ljubimce od renomiranih proizvodjača.


Akvatera Litvanija-Brendovi :Nature s Protection jedinstvena formula  superpremijumhrane za pse i mačke sa dodatkom mikrozeolita,Araton,Jezzy i  Superior Care hrana i dodaci ishrani za pse ,mačke i ostale kućne ljubimce.
Axis Bio ZOO Španija-Bio Zoo poslastice,oprema i kozmetika za pse mačke i ostale kućne ljubimce.
Kit and Pes Ukrajina-Brend Collar visoko kvalitetni proizvodi od kože,akvaristika,ostala oprema i rekviziti za pse i mačke
Tolsa Španija Najveći proizvodjač u Evropi posipa za mačke i kozmetike za pse Sani Cat i Sani Dog
BOSNET-Bosnet Group HAdžici Sarajevo-najveći proizvodjac hrane za pse i mačke u regionu Brend Quicker i QiuckPaw ,hrana za pse i mačke vrhunskog kvaliteta i veoma povoljne cijene
Ferrebiela Italija-exlusivne modne kreacije za vaše četvoronošce

Za navedene brendove preduzeće MBM PRO Doo je distributer za teritoriju Crne Gore,povoljne veleprodajne  cijene i visok kvalitet proizvoda su garancija uspjeha .
Provjerite zašto smo najbolji.

Takodjer u našem Zoo Marektu nudimo proizvode ostalih renomiranih Brendova iz asortimana hrane i opreme za kućne ljubimce.
Briga o kućnim ljubimcima i odgovorno vlasništvo je misija ZOO MARKETA.Pomoć i saradnja sa svim organizacijama i pojedincima koji se zalažu za zaštitu i brigu o napuštenim i nezbrinutim životinjama u našem gradu a i šire.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Pet Shop ZOO Market?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.