Ideatex Home Decor

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Postojanje naše firme na tržištu, prije svega zavjesa i ostalih materijala koje oplemenjuju dom, počinje 2000.godine, najprije kao mala krojačka radnja sa zaposlenima koji su ujedno i vlasnici. Dakle, porodična firma koja napreduje i pozicionira se zajedno sa ukupnim prosperitetom zadovoljih potrpšača, što je zapravi i bio naš jedini marketing predhodnih godina. Svakodnevni rad na unapređivanju usluga potpomognut od strane onih koji nas posjećuju često stvara specijalan odnos između nas i kupaca naših proizvoda i usluga. 
Nudimo veoma veliki broj modela zavjesa i dekorativnog platna koje uvozimo iz nekoliko evropskih zemalja, tako sastavljajući mozaik modernog i tradicionalnog dezena s kojim će Vaše prostorije dobiti novi sjaj. Osim toga kod nas možete pronaći i proizvode poput: posteljine, tepiha, prekrivača, peškira, garnišni . . .i sve to u širokom spektru. Kvalitet i pristupačne cijene je ono što mi potenciramo, TAC, LINEA ORO, GERSTER, samo su neki od brendova koje kod nas možete pronaći. Ne možemo a da ne naglasimo pristupačne cijene i profesionalne usluge šivenja materijala kao naše glavno "oružije". Isto tako možete računati da bilo koji nesporazum ide na naš račun, to kao i društveno odgovorno poslovanje, s obzirom da smo porodična firma, samo su neki od detalja koji nas izdvajaju od konkurencije. Vukčević Home DOO, i prodajni objekat ideatex home decor sa zapošljenima koji isčekuju Vaš dolazak, upućuje Vam poziv da nas posjetite bez obzira na to da li Vam je potreban neki proizvod iz naše ponude.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Ideatex Home Decor?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.