Coin Casa

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Coin formula uspjeha koja je učinila da se Coincasa, italijanski proizvođač dekor elemenata, izdigne na nivo istinski prepoznatljivog brenda u oblasti kućne dekoracije, zasniva se na osobenom i jedinstvenom stilu.
Cjelokupni kreativni napor od samog početka je usmjeren prvenstveno na žene koje streme drugačijem i prepoznatljivom domu, na žene čija se energija izražava kroz svaki element njihovog doma, postajući tako jedinstven izraz ličnog stila. Coincasa pronalazi načine i sredstva, dizajn i boje u kojima moderna žena može da prepozna vlastitu viziju ambijenta u kome bi najviše željela da živi sa porodicom.
Coincasa obuhvata raskošan asortiman elemenata koji nisu osmišljeni samo da bi uljepšavali vaš dom, već i da se na svaki način uklope sa svom toplinom i nežnošću koju u dom unosite. Možete da očekujete atraktivne kuhinjske setove prikazane na poslednjoj nedjelji dizajna u Milanu - stilski i koloristički sasvim različite. Kuhinja zaista može da bude savršeno mjesto.
SPA kolekcija osmišljena je za neponovljivo uživanje i opustajuću atmosferu. Uz pomoć baštenskog programa možete da stvorite svoju oazu, prirodni kutak čija je blagotvornost usred gradske vreve apsolutno neprocjenjiva.
Žene su se oduvijek pitale da li enterijeri kakve gledaju po italijanskim časopisima zaista postoje - Coincasa ne samo da potvrđuje da postoje, već od sada u njima možete i živjeti.
 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Coin Casa ?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.