Knjižara Luča

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Pri kupovini u našem maloprodajnom objektu Cashback i Shopping Points se ne odnose na: kupovinu udžbenika, usluge fotokopiranja, koričenja, plastificiranja, virmansko plaćanje kao i na plaćanje bankovnim karticama.

Opis


Littera doo se nalazi u Baru, na adresi Jovana Stojanovića 2 a u sklopu nje posluje naš prodajni objekat knjižara Luča. U ponudi imamo veliki izbor školskog i kancelarijskog pribora, kako za one najmlađe, tako i za ozbiljne poslovne ljude. Veliki svjetski brendovi kao što su: Maped, Staedtler, Giotto, Stabilo, Faber Castell, Luna, Target, Aero, itd, mogu se naći u našem maloprodajnom objektu. Izuzetan kvalitet proizvoda koji su u našoj ponudi, ljubaznost naših zaposlenih, izuzetna lokacija, naš su adut u kvalitetnom poslovanju. Knjižara Luča posluje u sklopu firme Littera doo a u ponudi imamo još: udžbenike za osnovne i srednje škole, usluge fotokopiranja, koričenja, plastificiranja, skeniranja, igračaka, raznih aseasoara za djecu i odrasle. Šestanestogodišnje iskustvo i rad u knjižarskom poslu nam daju za pravo da kažemo da kvalitet i pouzdanost opstaju na tržištu, a da svakodnevne inovacije i izuzetna posvećenost poslu, samo mogu da pričine zadovoljstvo našim kupcima. Zadovoljstvo naših kupaca je i naše zadovoljstvo. Sve zahtjeve, pitanja, sugestije i slično možete poslati na e-mail knjizaraluca@gmail.com, kao i na brojeve telefona +38269292780 i +38269325112.  Osim toga, pri svakoj kupovini tu su i Cashback i Shopping Points. Littera doo i knjižara Luča raduju se Vašoj posjeti. Ukažite nam povjerenje i bićete zadovoljni.
*Napomena: Pri kupovini u našem maloprodajnom objektu Cashback i Shopping Points se ne odnose na: kupovinu udžbenika, usluge fotokopiranja, koričenja, plastificiranja, virmansko plaćanje kao i na plaćanje bankovnim karticama.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Knjižara Luča?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.