Auto Škola AS Team

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni iznos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Auto škola “AS TEAM” nudi izuzetno dobre uslove za obuku vozača “B” kategorije. Naš cilj je kontinuirano unapređenje obuke i praćenje savremenih trendova. To je mjesto gdje ćete naučiti saobraćajne propise i pravila, ali i savladati vještinu upravljanja vozilom. Koristeći se odlično opremljenim, savremenim vozilima na kojima se obavlja praktični dio obuke, prolazeći kroz različite saobraćajne situacije tokom vremena kandidata početnika pretvorićemo u sigurnog i uspješnog vozača.  Termini praktične nastave prilagođeni su vašem tempu, mogućnostima i potrebama.

Osnivač je Nikola Dragaš iz Podgorice, instruktor sa dugogodišnjim iskustvom. Srednju stručnu školu „Ivan Uskokovic“ u Podgorici, smer-tehničar drumskog saobraćaja, završio je 2005. godine. Ispit za instruktora vožnje položio je 2008.godine, od kada se i bavi obučavanjem kandidata, a 2013.godine upisao je Fakultet za saobraćaj, komunikaciju i logistiku u Budvi na kojem je diplomirao 2017. godine. i time stekao zvanje diplomiranog inžinjera drumskog saobraćaja.

 

Vožnja

Praktični dio obuke odvija se po predviđenom Planu i programu. Ukoliko nam ukažete povjerenje uz pomoć iskusnih instruktora, u prijatnoj atmosferi i udobnom automobilu lako ćete savladati vještinu vožnje.

Ukoliko dugo niste vozili nakon položenog vozačkog ispita omogućavamo vam poseban edukacijski plan koji je prilagođen individualnim potrebama, kako bi osvježili vaše vozačko znanje i popravili formu.

 Krajnji cilj je jasan - dobiti zadovoljnog i dobro obučenog vozača.

 

Vozni park

Auto škola raspolaže automobilima najnovije generacije. Svi automobili posjeduju najsavremeniju opremu uz koju se novim polaznicima olakšava put do vozačke dozvole. Vodeći se ličnim željama i mogućnostima možete se odlučiti za obuku na vozilima Renault Clio ili Mini moris One D. 

 

Učionica

Teorijski dio obuke obavlja se u komfornoj i savremeno opremljenoj učionici. Savremena nastavna sredstva omogućavaju kandidatima bolji vizuelni prikaz realnih situacija u saobraćaju i samim tim lakše savladavanje gradiva predviđenog za teorijski dio ispita.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Auto Škola AS Team?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.