D.O.O DELY TOURS

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Ovaj elegantni hotel smješten je na 1 km od pješčane Velike plaže. Moderne sobe i apartmani u hotelu Laguna nude balkon, besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima. Hotel posjeduje besplatan parking i elegantno uređen restoran, u kojem se služe mediteranski specijaliteti. Sve smještajne jedinice uključuju podno grijanje, mini-bar, sopstveno kupatilo i besplatan Wi-Fi. Pića su vam na raspolaganju u hotelskom baru.

Osim toga, u sklopu Hotela Lagune se nalazi i Safari beach plaža. Safari Beach je moderno uređena plaža, na četvrtom kilometru Velike plaže koja gostima pruža nevjerovatnu priliku za pravi odmor uz šum mora i krik galebova. Safari Beach nosi plavu zastavicu (Blue flag) koju dobijaju plaže izuzetne lepote i čistoće. Zato je proglašena i najlepšom plažom na Crnogorskom primorju za 2012. god. Inače plaža je dugačka oko 250 m i pogodna je za sve uzraste, porodice, mlade ili starije. Safari Beach posjeduje sav prateći mobilijar: suncobrane, ležaljke, tuševe, toalete, svlačionice. Pored toga Safari Beach posjeduje autokamp (smješten je u neposrednoj blizini mora), mobilne kućice, sportske terene, kite surfing, igralište, svlačionice, wc/tuš, baldahini, po čemu je jedinstvena na Ulcinjskoj rivijeri.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu D.O.O DELY TOURS?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.