Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Ovde se radi o ugovoru za prodajna mesta vaučera.

Skrećemo pažnju kupcima da je prema našim Opštim uslovima poslovanja članovima zabranjeno da kontaktiraju direktno partnera. Svi zahtevi treba da se upute myWorld timu.

Opis

DIKSON je Italijanska firma koja se bavi proizvodnjom opreme i kozmetike za frizerske i kozmeticke salone. Postoji vise od 50 godina. To je profesionalna linija proizvoda koja nema agresivnu reklamu koja odlikuje multinacionalne kompanije,i jedna je od marki sa ubjedljivo najboljim odnosom cijena i kvaliteta. U njihovoj ponudi siroki je asortiman preparata za njegu kose,sa kojima se resavaju ili ublazavaju gotovo svi problemi zdravlja kose. Od veoma slozenih tretmana koji se rade iskljucivo u salonima,do lake svakodnevne njege koja se sprovodi kuci. DIKSON  kozmetiku,dostupnu kako frizerima i salonima,tako i pojedincima mozete naci u novootvorenom "DIKSON SHOP" -u,koji se nalazi u T.C."FORUM". Posjetite nas i izaberite Vas omiljeni Dikson proizvod! Diskon kozmetika je idealan poklon za sve one koji Vam znace i za koje zelite samo najbolje! Dobro nam dosli!

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Dikson?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.