Salaš 23 d.o.o. Podgorica

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Kartica može koristiti samo A la CARTE.

Opis

Na 5 km od centra Podgorice, prema Danilovgradu ( starim putem ) nalazi se nacionalni restoran Salas 23. Na novoizgradjenom putu iz pravca manastira Ostrog, manastira Ždrebaonik, restoran je udaljen 30 km.

Restoran je smješten na obronicima rijeke Zete i prostire se na imanju od 8.000m2. Raspolaže sa 130 mjesta restoranskog dijela i terase sa ukupno 300 mjesta. Za najmladje goste na imanju se nalazi dječji park kao i uredno obezbijeđen parking ( za sve tipove vozila, 150 mjetsa ) velicine 1500m2.

 

Iz obimne ponude kuhinje izdvajamo nacionalne specijalitete: pecenje ispod saca, kacamak, cicvaru, kuvanu teletinu i ostala nacionalna jela. Nasa kuhinja proizvodi nekoliko vrsta hljeba kao i pite sa sirom, zeljem, krompirom. Slast svega toga su upravo domace  kore koje se razvijaju u nasoj kuhinji. Pored slanih tu su i slatke domace poslastice: baklava, urmasica, pita sa visnjama i jabukama

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Salaš 23 d.o.o. Podgorica?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.