Hotel Voco

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Spa & Wellness Centre
  • 4% Cashback + 10% 75 - Hoteli & prenoćišta
  • 1% Cashback + 8% Caffe bar & Restaurant
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

HOTEL VOCO je dio rekreativnog kompleksa izmještenog iz grada, a lociranog neposredno uz obalu rijeke Sitnice, što je odredilo koncept i sadržaje hotela, prilagođene potrebama gosta.


Izgrađen po međunarodnim standardima gradnje, koristeći materijale i ugrađene sisteme prijateljski nastrojene po životnu sredinu, Hotel pruža gostima neophodan komfor, mir, prijatnu radnu atmosferu i usluge kreirane da gostu upotpune i uljepšaju boravak. Sobe su dizajnirane u tonovima prirode, uz moderne linije namještaja.


Smještaj obuhvata sobe različitih struktura: Economy, Standard, Superior i Trokrevene Sobe, Junor, Suite i Deluxe Apartmani.


Hotel može ugostiti 174 osobe, a prostrani i prijatan smještaj čini 81 smještajna jedinica, raznolike strukture:


58 Standard soba
6 Superior soba
6 Trokrevetnih soba
6 Junior apartmana
2 Suite apartmana
1 Porodična soba
1 Deluxe apartman
1 Soba za osobe sa invaliditetom
U okviru hotela osmišljena je i bogata gastro ponuda, kako pansionskog, tako i A la carte restorana sa VIP Galerijom.


Preostali sadržaji kompleksa, uz Hotel, zamišljeni su da gostu dodatno obezbijede relaksaciju i sve više neophodnu rekreaciju.


VOCO kompleks je otvoren za organizaciju i održavanje različitih sportskih, poslovnih, kulturnih i ostalih događaja po zahtjevu; idealan za pripreme vrhunskih sportista, kongresni turizam, poslovne ljude, ali i rekreativce koji žele da uživaju u raznovrsnim sadržajima Complex-a.

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Hotel Voco?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.