Tehnopolis

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

IPC TEHNOPOLIS
Inovaciono-preduzetnički centar Tehnopolis osnovan je od strane Ministarstva nauke i Vlade Crne Gore 11. septembra 2014. Partneri na ovom projektu su Opština Nikšić, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Investiciono razvojni fond Crne Gore. Tehnopolis je usmjeren na razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća, obezbjeđujući usluge konsaltinga, sale za sastanke i u bliskoj budućnosti, biohemijsku laboratoriju i laboratoriju za industrijski dizajn. Osim toga, mi radimo i na promociji i razvoju preduzetništva i rastu i komercijalizaciji inovacija baziranih na znanju. Naš osnovni cilj je da uspostavimo intenzivniju saradnju između naučne zajednice i privrede, kao i da motivišemo mlade ljude da razmišljaju proaktivno ka realizaciji svojih poslovnih ideja.
Infrastrukturna podrška:
Moderno dizajnirani i opremljeni poslovni prostori; Sale za sastanke; Kongresni centar (multimedijalna sala); Lounge bar (co-working space);ICT data centar; Telefonska i Internet infrastuktura; Održavanje i usluge recepcije.
Konsalting podrška
Testiranje i razvijanje poslovnih ideja; Pronalaženje novih poslovnih rješenja; Pružanje konsultantskih usluga koje se odnose na finansijsko poslovanje, poslovne procedure, organizaciju i marketing; Pomoć u ostvarivanju saradnje kod domaćih i inostranih izvora finansiranja i ostvarivanja saradnje sa inostranim partnerima na programima za podsticanje razvoja privatnog sektora; Pomoć pri identifikaciji i razumijevanju poziva za grant sredstva nacionalnih, regionalnih i evropskih fondova; kao i sve ostale vrste konsalting usluga koje imaju za cilj poboljšanje poslovanja korisnika naše podrške.
Trening podrška nudi široki spektar seminara za stanare i spoljašne klijente. Treneri su lokalno i međunarodno priznati i sertifikovani stručnjaci. Seminari koji se nude su iz oblasti poslovnih vještina, informacionih tehnologija, desktop aplikacija i administracije.
Inkubaciona podrška je jedan od servisa kroz koji se klijentima pruža podrška u razvijanju poslovnih ideja i stvaranju novih poslova kroz obezbjeđivanje okruženja za razvijanje posla, pristupima mentorstvu i investitorima, kao i pružanje podrške u marketinškim aktivnostima.
Kontakt:
IPC TEHNOPOLIS d.o.o.
Radoja Dakića bb
Email: ipctehnopolis@gmail.com
T: +382 40 280 431
    +382 67 667 234
 

Ne možeš da pronađeš tvoju kupovinu Tehnopolis?

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.